Bedrijfsprofiel

Huizinga & Snijder B.V. bestaat ruim 20  jaar.

Wij zijn gespecialiseerd in de aan en verkoop van vrijwel alle drijvende objecten voor zowel binnenvaart, zeevaart, bagger, offshore etc.
Door onze ervaring zijn wij in staat om u als klant terzijde te staan bij het oplossen van al u maritieme vraagstukken in de breedste zin, ook transportoplossingen in zowel droog als nat transport maakt hier onderdeel van uit, tevens kunnen wij ook behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste financieringsvorm bij diverse projecten.

Door onze samenwerking met diverse gerenommeerde werven kunnen wij ook nieuwbouw, reparatie, renovatie , bouwpakketten etc. leveren.
Ook met betrekking tot buitenlandse transacties bent u bij ons aan het juiste adres, van het verkopen van schepen naar het buitenland, tot het totale papierwerk wat met deze transacties gepaard gaat.
Ook transportoplossingen in diverse landen behoren tot ons takenpakket. Middels onze database beschikken wij over een ruim aanbod van schepen en drijvende objecten,
mocht het object wat u zoekt er niet bij staan dan zijn wij zeker in staat om het voor u te vinden middels ons uitgebreide netwerk. Reeds meer dan 1000 schepen werden er door onze bemiddeling verkocht.

 

Contact

Postal address:
P.O. Box 3040 / 2980 DA Ridderkerk

Tel. (0031) 180 487 508
info@huizinga-snijder.nl